Contact

Contact

Contact opnemen met onze zorgboerderij kan op verschillende manieren. U kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereiken op 06 40 58 09 18 of buiten deze tijden per e-mail via info@zorgboerderij-dehofstee.nl. Wij streven ernaar om alle vragen en opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heeft u vragen over de financiering van dagbesteding of bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor de WMO, WLZ, ZIN of PGB regelingen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor meer informatie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

Wilt u graag een keer langskomen om kennis te maken met onze zorgboerderij en de mogelijkheden te bespreken? Maak dan een afspraak voor een rondleiding. Wij leiden u graag rond en beantwoorden al uw vragen.

Stichting Zorgboerderij De Hofstee
Utrechtseweg 371
3731GB De Bilt

06 40 58 09 18
info@zorgboerderij-dehofstee.nl 
Facebook_Logo_Secondary : Facebook

U vindt ons adres in De Bilt, dichtbij Utrecht maar omgeven en gelegen in een prachtig landschap. U kunt ons goed bereiken met het openbaar vervoer en de bus stopt voor de deur. Vanaf Utrecht Centraal, De Bilt, Zeist, Bunnik, Bilthoven, Groenekan, Soesterberg en Houten, bent u in een mum van tijd bij ons.

Op de locatie is er voldoende parkeergelegenheid voor het halen en brengen. Op dit moment bieden wij echter zelf geen haal- en brengservice aan.

Scroll naar boven