Locatie

Locatie

Onze locatie is speciaal ingericht om een veilige en rustige omgeving te bieden voor onze deelnemers. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. Wij zijn er trots op dat we onze zorgboerderij kunnen laten draaien op een ecologisch verantwoorde manier en werken nauw samen met lokale ondernemers om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Landelijk gelegen en goed bereikbaar

De zorgboerderij is gevestigd in De Bilt in een landelijke omgeving, gelegen aan het prachtige Utrechts Landschap en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur en vanaf Utrecht Centraal bent u in een mum van tijd bij ons.

Onze locatie biedt een ideale en goed bereikbare plek voor mensen die behoefte hebben aan dagstructuur en ondersteuning in een rustige omgeving. Onze deelnemers kunnen rekenen op een veilige en vertrouwde plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze de nodige ondersteuning krijgen om hun persoonlijke doelen te bereiken.

De zorgboerderij is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit o.a. Utrecht, De Bilt, Zeist, Bunnik, Bilthoven, Groenekan, Soesterberg en Houten. Ook is de locatie goed bereikbaar met eigen vervoer en is er voldoende parkeergelegenheid.

Scroll naar boven