Voor wie

Voor wie

Onze zorgboerderij is er voor iedereen die behoefte heeft aan dagbesteding en ondersteuning bij de persoonlijke ontwikkeling. In de praktijk is dit met name in het kader van de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning), Wet Langdurige Zorg (WLZ), Zorg in Natura (ZIN) en PGB (Persoonsgebonden budget) regelingen.

Wij richten ons op (jong) volwassen met een licht verstandelijke beperking, autisme, angststoornissen, depressie, burn-out en andere ondersteuningsbehoeften. Met onze verkregen ervaring en expertise kunnen we onze deelnemers ondersteunen bij het vergroten van hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Onze deelnemers hebben vaak behoefte aan dagstructuur en een veilige en vertrouwde omgeving waarin zij zich op hun gemak voelen. Bij ons vinden zij deze omgeving en kunnen zij rekenen op passende daginvulling en zorg op maat. Of u nu op zoek bent naar volledige dagbesteding of slechts een paar dagdelen per week, wij bieden een oplossing op maat.

Neem contact op

Een bezoek plannen

Bij ons staat de deelnemer centraal en streven we naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg. Onze deelnemers kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en de nodige ondersteuning om hun persoonlijke doelen te bereiken. Wij zorgen ervoor dat onze deelnemers zich thuis voelen op onze zorgboerderij en met een goed gevoel weer naar huis gaan.

We bieden verschillende buitenactiviteiten, zoals het verzorgen van paarden maar ook binnen is er genoeg te doen. Van ontspanning tot voldoening gevende werkzaamheden, onze deelnemers kunnen bij ons terecht voor een passende dag invulling.

Scroll naar boven